top of page
Formovelse-OE-6260.jpg

Videoproduksjon

Video er kanskje det kraftigste virkemiddelet som finnes for å formidle et budskap. Faktisk er over 90% av all brukerstyrt trafikk på internett video i ulike formater! Høy teknisk kvalitet og god historieformidling er viktig for meg som filmskaper. Det viktigste av alt er at filmene jeg lager har en spisset funksjon, tilpasset de aktuelle målgruppene. Dette fører til engasjerte seere og en lønnsom investering for deg som kunde.

Motion Graphics

Motion Graphics er et utmerket verktøy for å visualisere informasjon, gi en logo mer liv eller forklare en prosess. Det funker godt for å fange oppmerksomheten til seere, noe som har blitt en stadig større utfordring de siste årene.

Stillsfotografering

Gode bilder kan brukes i mange sammenhenger, både i en større helhet og for seg selv. Det kan også være en god måte å fange viktige øyeblikk før de er over, som bryllup eller arrangementer. Enten du trenger engasjerende innhold til sosiale medier eller bilder til å utfylle nettsiden din, så er jeg tilgjengelig for et stort utvalg ulike oppdrag.

Drone

Noen motiver kan rett og slett ikke fanges like godt fra bakken som fra lufta. Med en drone i bagen kan jeg som fotograf ta fantastiske opptak fra oven.  Jeg er sertifisert dronepilot A1/A3.

bottom of page